Wednesday, 28 August 2013

Ice Blended : Capucino


 Assalamualaikum korang korang dan korangs...

Korang suka tak ice blended ?? Alaa, yang buat guna ais tambah perisa tambah pearl, jeli bagai semua tu.
Aku suka tapi tak la gila sangat. Biasa-biasa je sebab nanti habis duit aku keje nak beli aje kan. 
Aku paaaaaalinggggg ( nampak tak betapa poyo nya aku nak bercerita ).
Paling suka perisa Capucino. Paling tak suka perisa Coklat. Mueheheee
Aku memang tak berapa nak minat sangat dengan cokelat melat nie, coklat Cadbury aku suka.
Kalau kek pun aku tak minat kek coklat, only kek carrot. Ohh kek carrot, oh oh ohhh.

Sumber google

Korang suka flavour apa ?? 
Boleh tak korang yang baik hati yang blogwalking dekat blog eiqa niee.
Belanja eiqa ice blended ??!! Say YES if you say NO i will kill you. Hahaaa




24 comments:

Nurzakiah Hanum said...

sedapnya

Normi Nieza said...

sdapnya..dah la puasa nie..:)

Eiqa Almond said...

@Hanum : dah lama eiqa nk singgah blog awak tp x jumpa link laa :(

@Cik Nor : alaaa, sorry sorry :(

Leeza Eelza said...

sis suka sgt perisa chocolate+milk tea!

puteri airyn said...

sedapnya ice blanded tu.. :-)

Eiqa Almond said...

@Kak Leeza : haii sis..!! :D Milk tea eiqa x pernah pun try.

@Puteri : sedapp kann, ehhee Tp tu bukan eiqa punye itu google punye, ehehe

huny madu said...

AkK suka mocha, sedapnya..! Huhu.. meh la sini akak blanje eiqa hehe.. :)

Jie said...

Jie suka capucino. Saya suka saya suka. Bukan setakat ais blend, semua yang ada kapucino saya suka saya suka. hahaha.

nanti jie ice blend pos kat eiqa.

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

akak suka juga tapi ice blended mocha.. sedap.. :D
p.s: takutnya eiqa nak bunuh.. hihi..

Eiqa Almond said...

@Hunny Madu : ehheee Nie yg syg akak lebihhh nieee :*

@Jie : wahhh, kite sme laa Jie :D

Eiqa Almond said...

@Kak Aiza : eiqa rse mcm pernah try. Hahhh, tahu takutttt, ehehee :P

Norhasniza Khalid said...

amboi sedapnya.... mama kalau dapat tak nak share beb!! kedekut tau mama ni..

Eiqa Almond said...

hahaa Kudukutt nyee mamaa niee >,<
Tapi klu eiqa pun mmg tak lee nak share jugak, hahaa

Kirani Mia said...

hahhaa ini maknanye paksa xrela ni..hehe..samala, kurg suke jgk kek coklat, roti coklat..tp choc bar suke! ehhee ;)

Cik Itah@Rama Rama Pendek said...

wuuu..sedap ni!

Eiqa Almond said...

@Kirana Mia : ishh, mne aci sama :P ehhehee

@Itah : belanja belanjaa >,< haha

ieda immi said...

perghhh tapi skrg nie akak suke buat cappucino Herbalife shake ! .. yummy !

Eiqa Almond said...

ecehhcehh, Herbalife. ehhee
Kalau terbaca pasal Herbalife kan mesti eiqa ingat kak ieda ooo :)

Cik Kay Jue said...

sama! ckj pun suuuukkkkaaa sangat2 capucino.. lama da tak minum ice blended.. huhu..

Eiqa Almond said...

hehee yEAHHH.!! Kite gengg :D

Cik Mun said...

semua perisa mun lahap..hoho

Eiqa Almond said...

Husshhh, lagi dahsyat Mun niee. hahaa

S.K.A said...

owhhhh Nnnnnoooooooooo...ha3..blnja sy dlu :D bru sy blnja eiqa..

Eiqa Almond said...

Hahh.!! I will kill you bro..! hhaaaha
Ape pulaakk laki le kena belanja perempuan duluu >,<