Tuesday, 24 September 2013

Aku VS Game

 Assalamualaikum korang korang dan korangs..



Budak-budak ?? Perempuan sangat ?? Ehh, biar la dah memang aku perempuan.
Kadang-kadang aku suka main game gini, kahkahkahh Besttt.
Selain dari game gini aku suka main game MotoGP, Nanny Mania, Cake Mania.
Senang citer game masak-masak, game macam dekat atas, game jaga budak kecik.
Yang "matured" sikit hmm game motor dengan kereta. Hahh, itu lah aku. Hehhee
Tapi aku bukan lah "hantu game". Aku hantu Hindustan. Muehehheehe



31 comments:

S.K.A said...

hahaha..rsanya ni bru prtma kali jmpe blogger yg minat nustan =) biasanya korea je..lagu nustan best kn..tangkap leleh je :D

Murni Amir said...

aaaaaaaa sama la kita . . sis pon suka main game yang mania2 ni . . tak padan dengan umur dh tua still lagi suka main game sis ni . . hik2 :p

Izzah Azizah said...

Hahahahaha ! Sye jarang main game, tapi sye kalau main game pun, game yg berunsurkan gegirls. ihihihi. paling gila skg The Sims3.

Nurzakiah Hanum said...

hahaha

nurul hidayah said...

Dulu Dayah kaki game , errrrr xda la kaki sangat pun , tapi boleh la . Game-2 cam ni memang layan la . Tapi itu dulu , sekarang tidak lagi (aiiiicehhhh) . Sekarang main snooker :D . Tapi kan , even game ni mcm budak-2 tapi peduli hape kan , asalkan tak kacau orang .

Leeza Eelza said...

Akak suka main candy crush je.. huhu.. & biasa download game main tanam2 ni.. tanam pokok ye bukan tanam org:)

Eiqa Almond said...

wahh.!! eiqa org pertama la nie.? ahhaa XD
besttt..!! best.!! ehhee ^_^

Eiqa Almond said...

hahahaa
tak pe, biar tua asal jiwa muda gituuuu :P

Eiqa Almond said...

ehh ehh, mcm kenal laa awokk niee..hehehee :P
ooo The Sims. Ehemm.! Main game tu jangan pasang scandal ramai2x tau.! ahhaa

Eiqa Almond said...

:D

Eiqa Almond said...

Ecehcehhhhh ;)
Hahhaa Wowww.!! Hambikkkkk, game matured tuuuuu..
Kannn, peduli hapee kannn. ahahaa Sep sikit.!

Eiqa Almond said...

Ooo, eiqa kurengg sikit kak kalau Candy Crush tuu..
hahaaa Tanam orang yee kak bukan tanam pokok yee ;P

izan mama mia said...

mia suka main game mekap mekap nie....dgn mama dia sekali joint hahaah

Eiqa Almond said...

ooooo, sekali dengan Mama Mia pun join sekaki ye,e ahhaa :D

S.K.A said...

ha3..pertama..anda mmg klasik =) tahniah2..

nurul harnani said...

wow, nanie suka main game jugak. tapi tgk pada mood. kalau mood bosan tahap gaban, memang main la game. even game budak2 sekalipon. ngee

salam ukhuwah awk..

Eiqa Almond said...

Salam ukhwah jugakk Nanie :)
Sama laa dgn eiqa klu bosan gile2x aje layan game.. ehhee

Eiqa Almond said...

hahahaa
terima kaish terima kasihhh ;D

amir zahari said...

nasib baik la statement dari seorang wanita.. kalau lelaki rasanya kena brainwash balik kalau nampak ade main game macamni..hehehe

Cik Itah@RRP said...

macam best je...minta la sofware dia yunkk :D

Eiqa Almond said...

Hhahahhaahhaaa :P :P
Nasib perempuan kann. ahha

Eiqa Almond said...

hhaha
eiqa main online je nie..
search ajee www.girlsgogames.com

Sya Mimie said...

amboii..dah pndai main game skrng eh..hehe

Amanina Mads said...

kt rumah ada gak hantu hindustan.. hahaha. teringat awek lama kot sebelum kawen
cake mania suka main.. tp game kt atas selalu barbie je layan :D

Eiqa Almond said...

opps opss.! ehhehee :P

Eiqa Almond said...

dia geng dgn eiqa laa tu :P
best kan kdg2x layan game gini..

Amyma Omar said...

bru je main game ni kemarin.. hehe balas kunjungan awk .. klik2 kat sini jugak ye..

Eiqa Almond said...

yeke.?! hehee
sme pulak kiteeee :D

Sya Mimie said...

haaippp..haaiippsss..haha

Cik Itah@RRP said...

ouhh..thanks ye yunk..nanti nak main jugak game ni :P

ain. said...

hehe best gak kadang2 main game mcm ni..