Friday, 20 September 2013

Selamat Hari Tua Awak !!

 Assalamualaikum korang korang dan korangs..

Kalau dia boleh buat entry khas, video khas masa birthday aku, kenapa tidak aku ??
Tapi sorry dear, orang tak de buat video. Hehee Orang hanya ada entry nie je.
Ye, orang tahu dia tak kisah tapi ada orang kisah dia tak kisah. Hahahaa

SELAMAT HARI JADI, NURUL ASMIDAR IZZATI BT ABDUL GHANI
* Hahh, kauu nama penuh siap capital letter lagi *

Ya Allah, kurniakan lah sahabatku kesenangan, ketenangan, kebahagiaan dan kecemerlangan.
Hidup di dunia dan di akhirat. Lindungilah ukhwah yang tejalin antara kami berdua Ya Allah.
Zaty, orang baru nak buat kek coklat untuk Zaty bila Zaty turun KL tapi tapi tak kesampaian.
Heheee Tak pe, orang paham. Orang dah rajin sikit buat kek-kek nie. Hahhaa
Sebab hari tu entah tetiba datang mood rajin then orang try buat, jadi kauuu jemahh.
Tanpa bantuan ibu tauu, hahhh just ikut resepi ibu bagi aje lee. Heheee
Tapi orang nak bawak kek tu secara suprise laa, tak nak bagitauu. Cehwahh !!
Pape pun orang mohon tolong jadi matured macam orang ehh, pleaseee la bebb. Pleasee.
Kalau nak tahu Zaty nie kecik aje orang nye tapi aku respect dia sebab dia pandai jaga diri.
Dan dia nie cepat marah, hahaa Tapi aku rasa dia dalam proses untuk buang sikap tuu. Kan Zaty kan.
Sayang Zaty sangat-sangat, ketat-metat, gile-gileee. Selamat Hari Jadi yee, awokkk.
Ohh, ye ! Wish kan untuk ayah sekali tauu. Cakap minah ciput nie kirim salam. Hahaa
Dan Selamat Hari Jadi jugakk dekat adik lelaki aku yang ke6 tahun.
Elok sangat la birthday sama dengan makwee tua ( Zaty ) dia tuuu. Hahaa

* Pehhh, ambik masa sejam aku nak tulis entry nie, kita kena tulis ikut hati, gituuuuu *
Ramai sangat nie lahir 20.9. Hahaa 


24 comments:

S.K.A said...

Amin Ya Allah =) bnyaknya smbut hr jadi..selamat hari jadilah utk mereka bertiga..smoga sihat2 selalu, dimurahkan rezeki, bahagia dunia dan akhirat..

Murni Amir said...

selamat hari jadi diucapkan untuk bestie kamu syg :) smoga dpnjgkan umo dan dimurhkan rezeki hendaknya . amin ~

Leeza Eelza said...

selamat hari lahir sis ucapkan kpd Nurul Asmidar Izzati binti Abdul Ghani.. semoga dipanjangkan umur untuk melakukan kebaikan, dimurahkan rezeki yang halal & bahagia di dunia & akhirat..

Izzah Azizah said...

Happy Birthday to her =)happy2 sokmo dehhh..

Azhafizah Md Nor said...

Happy Bornday to her :)

Harith Iskandar said...

selamat hari lahir :)

Cik Itah@RRP said...

aminn..selamat hari kelahiran buat kawan Eiqaa , semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segalau urusan :)

Rubiatul Adawiyah said...

selamat hari jadi NURUL ASMIDAR IZZATI BT ABDUL GHANI :)

Amanina Mads said...

happy birthday to kawan eiqa! hehe
sweet gituw :D
eh..eh. besday ayah nina 17/9. awal sikit lahirnya :P

Eiqa Almond said...

hehe banyak kann, ahha
aminnnnnn :)

Eiqa Almond said...

Terima kasihhh ^_^
Aminnnnnnnn.. :D

Eiqa Almond said...

Wahh, sis pun sebut nama panjang, ehhehe
Aminnnnn :)

Eiqa Almond said...

Terima kasih, cehwahhh mcm birthday eiqa pulakk :P

Eiqa Almond said...

happy happy happy. ehhe :D

Eiqa Almond said...

Hadiahh.?? ahhaaa

Eiqa Almond said...

Eiqa nampak nme "org" tu dekat shoutbox Zaty :P
ehhee aminnnnn :)

Eiqa Almond said...

Terima kasih atas wish untuk Zaty tu ^^

Eiqa Almond said...

awwww..! ehehe :P
ehhh, cakap dengan ayah Nina Selamat Hari Jadi tau tauu :D

Zira Aziz said...

..hepi besday zati..

moga persahabatan eiqa n zati till jannah..

Eiqa Almond said...

aminnnnn ^_^
terima kasih atas doa tuu, ehehe

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

selamat hari lahir untuk sahabat baik adik.. semoga dipanjangkan usia dan dilindungi oleh Allah selalu.. semoga persahabatan kalian akan terus berkekalan.. :D

Eiqa Almond said...

amin amin amin ya rabbal alaminnn :)
Terima kasih akak atas doa tuu ^_^

Sya Mimie said...

selamat hari lahir zaty.. ;)

Eiqa Almond said...

terima kasih atas wish tu kak :)
*mcm eiqa punye birthday pulakk :P :P