Wednesday, 9 October 2013

Menghilangkan Diri

 Assalamualaikum korang korang dan korangs..

Ya Allah.!! Rindunya aku dekat blog, rindunya dekat kawan-kawan blog.
Siap mengadu dekat ibu lagi tu "ibuu, rindu blog". Ada orang rindu aku tak, hehee
Siapa cakap tak de tengok dekat shoutbox aku tu Mama tulis apa, Encik Fais cakap apa.
Rindu nak blogwalking, maaf lah sebab menghilang internet dekat rumah lambat bayauu, hahaa
Tu sebab aku hilang menyepikan diri. Lepas tu hujung bulan nie insyaALLAH aku pergi Kedah.
Aku kerja dekat sana, siapa dekat area sana ada rezeki boleh kita jumpa kann. Mudah-mudahan.
Nanti ada masa, ada internet aku blogwalking balik dekat blog korang ye. Rindu nak gurau-gurau.
Segmen-segmen yang aku join pun entah apa cerita, masa tak mengizinkan aku nak cek.
Tak pe la, mungkin bukan rezeki aku. Hehee Janji aku tak kehilangan korang kan kan kan.??!

" Jauh dimata tapi dekat dihati " - Salam rindu dari Eiqa Almond

27 comments:

Asha Lya said...

salam perkenlan..sy bloger baru ;)

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Kedah area mana tue dear.. mana tahu dekat ngn akak boleh jumpa..hehehe

Norhasniza Khalid said...

jangan dikau lupakan daku.... miss u eiqa...

Herma Julianny said...

singgah~~ :)

Ainim Suju said...

patutlah xnampak langsung eiqa up entri baru.. heran.

Ika kat duk mana skang? Jom jumpa sebelum ke Kedah

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

rindu nak baca entri baru adik.. :D

Fais-SKA said...

ofkoslah rindu kwan2 blogger =) yg sporting pasti dirindui..nway smoga stiap urusan dipermudahkanNya..All the best

Cik Itah@RRP said...

miss u eiqaa..take care tau , sy pun makin jarang ada masa nak blogwalking :(
take your time ya eiqaa..selesaikan mana yang penting dulu :)

syuk shusuke said...

kalau aku komen ni betul la aku rindukan kawan blogger :D hehe

Izzah Azizah said...

jauhnyer ke Kedah. Nanti ada masa berblogging ya :)

Muhammad Khairuddin Lim said...

salam blogging....salam kenal.

Tinta Lana said...

Assalamualaikum.

Eiqa, kita geng! hehehe. Takpa eiqa, mungkin ini waktu untuk kita tarik nafas n rehat sebentar bersama2 kitkat dari dunia blog ini, >_<

Anyway, goodluck eiqa, lana doakan selamat semuanya. Doakan lana gak ya! ^_^

Nasuha said...

Jgn lama sangat hilangkan diri...

Eiqa Almond said...

salam perkenalan jugakkk, eiqa ingat Asha, dulu Asha ada jugak comment dekat blog nie :)

Eiqa Almond said...

Area Jitra kak, hihiii
ISsshhh, mcm jodoh jee nieee :P

Eiqa Almond said...

miss you too too mama.! hehhe

Eiqa Almond said...

terima kasihhh :)

Eiqa Almond said...

akakk akakkk akakk.!!! hehehehee ^_^

Eiqa Almond said...

eiqa dah lepaskan rindu tengok blog akak, hihihhii

Eiqa Almond said...

hehe terharuu kiteee :P
Terima kaish atas dia tuuu :D

Eiqa Almond said...

rinduu Cik Itah kitee yg sorang niee :D

Eiqa Almond said...

pehh pehhhh.. thanks kawann.! ahhahaa

Eiqa Almond said...

ehhee tahu xpe.. insyaALLAH kejap lg sampai la nie dekat blog Izzah, ehehee

Eiqa Almond said...

salam perkenalan jugakk :)

Eiqa Almond said...

Waalaikumsalam..

Sep sikitt.!! ehheee Betul betul, setuju tu Kak Lana..
Aminnnn, terima kasih doakan eiqaaa ^_^

Eiqa Almond said...

hehee idokk leee :)

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Ooo..tak la jauh sgt.. akak kt sp.. :)