Tuesday, 21 January 2014

Jangan kau lupa pada diriku

 Assalamualaikum korang korang dan korangs..

Hope korang semua dalam keadaan yang baik, sihat, cantik, comel, handsome.
Uwaaaa, terasa lama diriku tidak ber blogging. Jadi kaku nak tulis entry.
Pada siapa yang follow terima kasih nanti aku slow-slow jejak blog korang ye.
Nak berjinak-jinak aktif balik nie. Rindu nak drop comment dekat blog korangs.
Rindu nak join segmen bagai, rindu nak hmm hmm, semua laa aku rindu !!


Terharu pada siapa yang perasan ketidakhadiran ku dan ketidak kewujudan aku dekat blog.
Nanti aku belanja "choki-choki" ehh. Hehee Banyak terlepas cerita korangs.



18 comments:

amir zahari said...

Selamat kembali beraksi dengan lasak..hehehe

Eiqa Almond said...

Hahhaaa
Terima kasihh boss.! XD

Mila Ahmad said...

Keje ke dik yang busy tu? lama tak dengar Eiqa membebel.

Farah Waheda Wahid said...

akak tak pernah pun lupa eiqa... ala choki2 jer? nak magnum choco brownie boleh??? ^_*... welcome back dear...

asHa Zain said...

welcome back cik eiqa comey!hehe

Jie said...

Yey! Jie dapat choki choki sebab perasan eiqa takde, mohon pos yee. hahahaha

Eiqa Almond said...

aah kak, keje cari duit untuk anak2x, bhahahaa XD
Eiqa lg lme tak dengo akak membebel XD

Eiqa Almond said...

Alhamdulillah, terima kasih kak farah..
Nie sayang lebihh kat akak niee :P
Aiskrim pop boleh tak.?? hheehe

Eiqa Almond said...

terima kasih Asha manisssss :)

Eiqa Almond said...

hehehe Jieeeee.!!! Rinduuuu..!!!
Nak kena jumpa laa duluuu :P
Mse tu ternanti2x entry Jie pasal smbung belajar :)

Norhasniza Khalid said...

hai eiqa... lama betul menghilang awek ni.. eh! ye ke tak bole komen ni.. alamak... takpe, mama cek ek..

Cik Itah@RRP said...

tanak choki choki~~nak kefci hahhaha :P

syuk shusuke said...

whoa, cik eiqa :D welcome backkk !

.::: Princess MOMOY :::. said...

hi eiqa...isk...kiter tuntut tau choki2 tu. hihi

Hanif Idrus said...

Salam singgah ...dah lama tak kesini

Azlealee Bashir said...

akak singgah sini..lamanya niesa menghilang..

Minah Bunga said...

hi..im also just come back..)::):)

Sya Mimie said...

selamat kembali.. :)