Monday, 14 April 2014

Part I : Officially Graduated

  Assalamualaikum korang korang dan korangs..

Alhamdulillah, syukur ke hadrat Illahi. Yeahh.!! Saya sudah convo. Saya sudah menamatkan diploma.
Okay, ye aku tahu baru diploma bukan degree, master, PHD tapi ada saya kisah. Muehehee
Setelah 3 tahun menuntut ilmu di Kuala Lumpur Metropolitan University College, ( KLMU )

Terima kasih pada ayah, ibu dan family yang lain yang selama ni bagi semangat dan nasihat.
Terima kasih tidak terhingga pada lecturer yang banyak mengajar, mencurah ilmu tanpa jemu.
Kalau tak kerana mereka mungkin aku tak akan convo, mungkin aku tak kan berada di atas pentas.
Pada teman seperjuangan, congratulations and thank you so much guys.!! I love youuuuu.
Thanks pada siapa yang banyak tolong aku dalam buat lab report, assignment, presentation bagai.
Okay, tak apa part 1 ni kita layan gambar convo dulu ye. Hahaa Next entry special sikit. Uhuks.!





P/S : Rindu nak terjah blog korangs.!! Eerrgghhh.!


17 comments:

Amanina Mads said...

tahniah eiqa sayang !! memang best dpt konvo kt PICC kan :) hehehe

p/s: btw nina dh tukar link

Aisyah Az said...

tahniah cik ieqaa... lama xnampak sis. hikhik. lepas ni sambung study lagi kah??

Ainim Suju said...

tahniah Eiqa...dah apply keje?

Eiqa Almond said...

thanks ninaa, wish kedua nieee. hahaa
aah, puas sebab besauuu dewan nyaa..
nasib ingatkan balikk. hihii

Eiqa Almond said...

terima kasih Aisyahhh (^_^)
kerja jauhh x dan nak jenguk blog. hiiihi
insyaALLAH sambung.. :)

Eiqa Almond said...
This comment has been removed by the author.
Eiqa Almond said...

terima kasih akakk :)
dah apply da masa eiqa duduk kedah tu..
ada rezeki dapat la, mudah mudahan

Cik Itah@RRP said...

salam dear ehehehe..sy pun takat diploma ja pon haha kita sama saja :D
btw, tahniah ya dear - at last dapat konvo dengan jayanya..btw lawa baju u dear hee <3
semoga cepat dapat kerja secepat mungkin..aminn :)

Azlealee Bashir said...

Tahniah sekali lagi eiqa comel..pas ni sambung degree pulak ye..

Pykaa Pdott said...

Tahniah eiqa :)

Eiqa Almond said...

thank you dearr :)
amin amin amin ya rabbal alaminnn.. hehe ^^

Eiqa Almond said...

haha thank you again akak ^^
insyaALLAH..

Eiqa Almond said...

thanks pyykaa :)

Hafiza AizZawa said...

tahniah.. detik paling bahagia dlm hidup bila dpt convo..

Eiqa Almond said...

thanks dearr :)
betul betul betul :D

Aisyah Az said...

hehehe
tak paa... pnting hal study dlu. blog ni bila2 boleh jnguk!
good luck tau kak ieqa comel!hihi

Sya Mimie said...

tahniah eiqa.. :)