Saturday, 10 May 2014

Congratulations my dear !

 Assalamualaikum korang korang dan korangs..

Ingat tak entry aku yang aku jadi pengapit kawan aku tu, dia dah bersalin da.
Alhamdulillah, Sha selamat selamat selamat selamat selamat. Alhamdulillah !!
Dapat baby-girl, Nur Putry Rania. Keelasss kau Bedahh. 
Wahh ! Jadi auntie dah aku sekarang, terasa tua diri ini.
Masa belikan baju, topi, kasut untuk baby baru ni aku jadi rambang mata.
Eh, comelnya baju ni. Eh, comelnya topi ni. Eh, comelnya stoking ni. Comel comel comel !!
Congrats Sha, Safwan. Eh, esok anniverssary korang. Happy Anniversary kawan.!!

Dan pada hari yang sama aku ziarah Sha, aku jumpa kawan lama masa form1.
Azie. Bertambah tembam dia sekarang, hhiihi Tu anak dia Aini, 3 tahun.
Wohh wohh.!! Semua dah ada anak. Aku ada anak cacing je ni hah dalam perut.
Dan pada hari yang sama jugak la aku dipertemukan dengan Mas ( entry lepas ).
Tak jumpa face to face lagi, masa tidak mengizinkan. InsyaALLAH, jumpalah kita nanti.

 NOTE : Rania, cepatlah cepatlah awak membesar. Nanti kite story mory dekat awak.
Ibu awak masa muda-muda dulu macam mana. Dia merajuk macam mana.
First time nampak ibu awak kat sekolah, masa darjah 6. Macam ustazah youu. Hihii
Ibu awak banyak tolong kite dalam pelajaran, lagi-lagi dalam subjek agama islam/matematik.
Disebabkan nak mengintai ibu awak dalam toilet sebelah la kite terpeleot, habis tercabut kepala paip !!
Nak tahu lagi, hahh cepatlah membesar ye sayangg. Kite tunggu awak (^_^)



13 comments:

Farah Waheda Wahid said...

Alhamdulillah and congrats pada kawan eiqa... selamat berpantang kepada kawan eiqa...

Norhasniza Khalid said...

eiqa..? ingat baby eiqa tadi.. hihihi...
comel anaknya, rasa nak gomol je, bau baby ni best tau..

Cik Itah@RRP said...

salam dear. alhamdulillah..tahniah buat kawan eiqaa :)

Azlealee Bashir said...

Tahniah untuk kawan eiqa..

Ainim Suju said...

Eiqa..mohon maaf sebab tag eiqa..hahah
http://ainimrashihah.blogspot.com/2014/05/liebster-award-dari-blogger-suria-amanda.html

Sweethoneybelle said...

hye eiqa . . thank u so much sebab sudi visit blog akak . . terima kasih jugak sebab still ingat akak . . hehehe ada jugak org yang ingat kat akak yew . . kih3 . . of course la akak ingat eiqa . . blog eiqa dri dulu akak follow cuma just jadi silent reader je . . hehehe . . neway hope we both alwez keep in touch yeah ;)

alahai seronoknya tgk kawan eiqa dah bersalin . . akak pon tak sabar2 dah nak tengok baby akak tapi lambat lagi . . bestkan anak gugurl . . baju2 n barang2 dya semua comel2 . . hehe . . akak pon kdg2 dalam hati nak anak gugurl tapi kalao dpt mana2 pon tak pe janji sihat jew . . kan :p

Eiqa Almond said...

@Farah Waheda Wahid terima kasih akakk :)

Eiqa Almond said...

@Norhasniza Khalid haipp, mama nieee. hahaa aah, eiqa sukee gilee bau babyy :D

Eiqa Almond said...

@Cik Itah@RRP alhamdulillah, terima kasih dear :)

Eiqa Almond said...

@Azlealee Bashir terima kasih akak :D

Eiqa Almond said...

@Ainim Suju x moh sorry2x, x mohh xmohh. hahaa

Eiqa Almond said...

@Sweethoneybelle yeaaahhh.!!! akak ingat eiqaa. alhamdulillah.!! hehehee keep in touch dont go go away from me yaaa.?? haha

Aah, gilee tgok baju2x bby. InsyaAllah, ada rezeki anak perempuan lahir lah nanti. hehee

Amanina Mads said...

congrats buat kawan eiqa !! hehehe. dh besar nanti rania boleh jd blogger macam auntie eiqa.