Thursday, 15 May 2014

Liebster Award 2

 Assalamualaikum korang korang dan korangs..

Lagi sekali aku di tag dalam Liebster Award. Hahaa Tapi yang buat aku nak tergelak.
Kenapa Kak Ainim mintak maaf sebab tag aku dalam Liebster nie. Hahaa
Tak de hal kak, jangan rasa serba salah masa nak tag eiqa dalam mana-mana segmen pun.
Yang mana sempat eiqa join, eiqa join. Mana yang tak sempat mintak maaf sangat-sangat.
Hehee Lawak laa akak nie ! Okay, tak pe. Eiqa jawab soalan-soalan akak ye =)


1. Tujuan asal berblog ?
- Tujuan tu tak tau la tapi eiqa terjebak dalam dunia blog sebab ikut kawan. Hehee

2. Warna yang paling disukai ?
- Purple ! Purple ! Purple ! Purple !

3. Destinasi percutian impian ?
- Banyakk. Tapi teringin nak pergi Pulau Perhentian dengan Pulau ape ntah lagi 1, tak ingat.

4. Makanan paling nikmat pernah dirasai ?
- Ayam Masak Merah ibu buat. Only her. Ibu terrrbaikkkk wokk.

5. Entri blog yang paling mendapat sambutan hangat ?
- Maybe entry ni koot Hari Pekak Sedunia . 

P/S : Okay lagi sekali still tak faham pasal Liebster Award ni. Hahaa 
Tak pe eiqa support blogger-blogger yang mana tag eiqa, tak pe kan ? hehee


5 comments:

Amanina Mads said...

hahaha..kena tag juga tp tulah xtau nk cakap apa. eiqa kena tukar blog jd purple ni

Azlealee Bashir said...

Eiqa ada ye hari pekak sedunia..macam2lah eiqa ni..

Eiqa Almond said...

@Amanina Mads
hehee ninaaa.! terima kasih kerana membuat kan hati ni melonjak2x nak edit blog, ahhaaa

Eiqa Almond said...

@Azlealee Bashir hehee ade ajee kakk :P

Cik Itah@RRP said...

salam. oo..minat purple eh :)