Thursday, 29 May 2014

Happy Birthday to my adiks !!

 Assalamualaikum korang korang dan korangs.

Nah, entry nie aku tujukan khas untuk adik aku.
Nur 'Alyaa Najihah dengan Muhammad Nakha'ie.
Kakak sayang korang. Jangan jauh dari kakak.

To Yaya ( 29 May ) :

Selamat Hari Jadi yang ke 11 tahun.
Semoga dipanjangkan umur dan murah rezeki.
Belajar rajin-rajin, bagi ibu ayah bangga dengan Yaya.
Mohon jadi perempuan sikit, pakai baju yang semenggah sikit.
Tak payah nak ganas sangat, kulit tu bagi putih balik ye. HAHAHHAA
( Yaya ni aktif sukan, dia main hoki, bola sepak so padan la kulit gelap )


To Abang ( 31 May ) :

Selamat Hari Jadi yang ke 15 tahun.
Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.
Abang belajar betul-betul, jadi anak lelaki yang berguna.
Mohon jadi ganas tapi bukan buas mahupun gengster.
Tak payah nak tunjuk gengster sangat dengan adik-adik, gigi bagi cantik ye. HAHAHAA
( Budak lelaki nak membesar macam-macam dia nak memberontak )


13 comments:

Umie Artoqiemie said...

ganas adik kau ni haha.. selamat hari jadi ye dik. nanti jd cam kakak eiqa ye ayuuu je hehe.

Jie said...

Happy birthday untuk adik adik jugak.
eh, jie pun Najihah and birthday baru lepas 10 hari, nape takde dalam list? kihkih

Azlealee Bashir said...

Selamat Hari lahir adik-adik..

Khamsi Abdullah said...

Untungla ade adik2 ganas.. orang tak berani kacau sat gi.. :P

Norhasniza Khalid said...

selamat hari lahir adik.. :)

p/s : kakak eiqa bagi apa..?

Cik Itah@RRP said...

salam dear. have a nice birthday to both of them :)

El Janna said...

heheh happy befday to adik awak^^

Amanina Mads said...

selamat hari lahir buat adik2 eiqa :) dh besar2 panjang.. semua dh matang. kena pndai jaga diri. ehee. tuan blog pun sama gak. tc <3

Sweethoneybelle said...

Happy birthday untuk adik n abg eiqa :)

Ira said...

Happy belated birthday utk adik2 eiqa. baru hari ni dpt drop komen.. hehehe.. sorry ye.
Smga mereka berjaya dunia akhirat..

Pykaa Pdott said...

Happy bufday buat adik eiqa moga dia berjya dunia dan akhrat . Amin :)

Suriana abdul kadir said...

Happy birthday!
Jemput join GA ni
http://sueakgogeous.blogspot.com/2014/06/giveaway-puasa-rm50.html

Syazana Zainn said...

Happy birthday adik-adik
moga jadi anak baik dan soleh/ah

<3

 
Tempelate Designed by yuniko|Copyright-2011|Protected