Friday, 20 November 2015

Purple itu menawan

Assalamualaikum semua. 
4 hari yang lepas, aku dok perhati je belog ni. Rasa geram, rasa membuak-buak je nak edit balik.Padahal dah lama tak aktif. Tapi tetap keep in touch dengan blogger-blogger yang lain kat Instagram. Aku terpikir jugak nak upah blogger yang buat tempahan untuk edit blog, tapi aku takut aku tak berkenan. Takut nanti aku banyak songeh, kesian depa. So nekad nak edit sendiri tapi kali ni nak edit yang sesimple mungkin dan dipenuhi dengan warna purple. Aii gila purple hokayyy..





Nina belog kita sama, warna purple sebab fav color kita sama !! Hehhee Ni pun tak habis edit. Aku nak letak iklan nuffnang kenapa error ehh. Banyak kali dah try. Kenapa eh, anyone ?? Sidebar pun tak habis edit lagi. Ada masa terluang aku nak cari balik blogger-blogger yang selalu aku terjah dulu. Ghinduuuuu

10 comments:

Hanan Hadila said...

simple and cantik !

Kakzakie said...

OK.. cantik dah ni
Bila hasil kreativiti sendiri kepuasannya lagi terasa.

Jari Manis said...

follower #782 :-)

Jari Manis said...

purple? sweet gak..PINK!! heeeee

Mizz Aiza said...

cantik warna purple.. ;)

asHa Zain said...

eiqa..cantik nyer blog kamu...
upah eiqa wat asha pnya boleh?plishhh...siyes ni..hehe

sya mimie said...

cantik blog yng berwajah baru ni eiqa.. akk suka..
menampakkan kematangan.. :)

nuff x mau ye.. cuba buat baru kat add blog tu..

Asha Lya said...

Asalam eiqa, lmanya x muncul kat blog..thks sudi singgah blog lya

Melissa Muklis said...

nice one :D
purple cantik, sejuk mata tengok :)

Ira said...

cantik warna purple.. kak ira pun suka warna purple..
hehehe... lama menyepi kenapa?
rindu kat eiqa jugakkk..